Vacature Content Manager

Wij zoeken een slimme en sprankelende content manager

Wij zoeken een bezielde content manager die onze opdrachtgevers begeleidt bij de creatie en publicatie van content. Naast het meedenken in een optimale invulling van de contentstrategie van opdrachtgevers begeleid je redactieteams in het werken in het CMS door middel van gebruikerstrainingen en hands-on support.

Je bent goed bekend met Google Analytics en kan statistische data interpreteren en omzetten in constateringen en aanbevelingen. Je hebt ervaring met SEO en SEA. Samen met onze UX-designers werk je aan gebruikersonderzoeken en verbeterprogramma’s die leiden tot een betere gebruikerservaring en meer conversie.

Daarnaast zet je je vlotte pen en scherpe blik in om invulling te geven aan onze marketingcommunicatie en om de content voor onze eigen social media, website en nieuwsbrief te maken. Naast de productie van content bieden we je ook een unieke kans om bij te dragen aan de verdere invulling, uitvoering, analyse en doorontwikkeling van onze eigen contentstrategie.

Jij bent:

  • een digital native
  • analytisch, creatief en communicatief
  • in staat vlot te schrijven en fraai beeld te maken
  • opgeleid op hbo niveau of hoger
  • de Nederlandse taal meer dan meester
  • geen 9 to 5 mens


Wij bieden:
Een gevarieerde baan (32-40 uur) met een marktconform salaris, interessante, vaak multidisciplinaire projecten voor een breed scala aan opdrachtgevers, lekkere lunches, 25 getalenteerde collega's en een fijne werkomgeving in het centrum van Den Haag.

Ontwerpwerk
Wij bedenken, ontwerpen en realiseren intelligente en effectieve on- en offline visuele communicatie. Door een goede samenwerking met de opdrachtgever behalen wij communicatiedoelstellingen. Onze grondige analyse zetten we om in aansprekende en krachtige ontwerpen.

Geïnteresseerd?
Mail je motivatie, CV en portfolio naar Bart Leupen bart.leupen@ontwerpwerk.nl

center center

U bent hier

Zoekveld

Volg ons


Adres
Prinsestraat 37
2513 CA Den Haag

Contact
070 313 20 20
info@ontwerpwerk.nl